Martien 06 53 11 70 59
Michelle 06 11 70 44 70
info@blokhutwinkelzeeland.nl

Tuinhuizen

Bent u op zoek naar een tuinhuis, blokhut of tuinschuur?

Bij ons vindt u een grote keuze tuinhuizen en blokhutten: kleine tuinhuisjes, grote tuinhuizen, een klassiek tuinhuis of een eigentijds design tuinhuis, een klein tuinhuisje of grotere tuinhuizen, met een plat dak of een zadeldak, met of zonder opties zoals een stapelplaats of een luifel, een matglasdeur of een volhouten deur. Iedereen vindt zijn gading tussen ons groot gamma tuinhuizen met loungeruimtes, prielen, garages en carports.

Wij bieden u onder ander deze twee lijnen houten tuinconstructies:

  • De maatwerklijn Grandcasa: blokhutten en tuinhuizen op maat
  • De Biancasa lijn: blokhutten en tuinhuisjes met een prijs/kwaliteitsverhouding waar niemand tegen op kan

U merkt het, bij Chalet Center hebt u een ruime keuze wat betreft tuinhuizen. Grandcasa zijn eerder grote tuinhuizen en zeer kwalitatief. Bovendien zijn alle tuinhuizen en blokhutten op maat verkrijgbaar. Tal van opties zijn beschikbaar voor elk Grandcasa tuinhuis.

Zoveel blokhutten en tuinhuisjes, wat te kiezen?

Biancasa zijn eerder kleine tuinhuisjes, zowel modern als klassiek, onbehandeld. Den Buizerd biedt kleine tuinhuizen die behandeld zijn tegen houtrot, wat de duurzaamheid natuurlijk ten goede komt.

Engeland is het land van de tuin huisjes. Echter bij uitbreiding ook wel Vlaanderen. In elke Vlaamse tuin staat wel een tuinhuisje of een tuinschuur. Het is zeker duurzamer om te investeren in een tuin huis dan bijvoorbeeld in verre reizen. Het eerste behoudt zijn waarde, van het tweede houdt u enkel een herinnering over op termijn. Kleine tuinhuisjes online zijn natuurlijk minder duur dan grote tuinhuizen. Voor ieder wat wils..

Outdoor Cabins

In diverse modellen

Deze tuinhuizen van gepoederdcoat metaal bestaan uit Outdoor panels en worden als complete zelfbouw opbergruimtes geleverd. De standaard maten zadeldak opbergruimtes zijn:
300 x 300 cm
400 x 400 cm
500 x 500 cm
300 x 300 x 300 cm

Op deze huisjes is geen dakbedekking nodig doordat de Outdoor panels in elkaar schuiven en met elkaar versmelten. Naast deze zadeldak opbergruimtes, brengen we ook nog verschillende modellen in een uitvoering met plat dak.
Deze zijn geheel naar wens te bouwen en uit te bouwen.
De Outdoor Cabins met plat dak worden geleverd met EPDM-folie als dakbedekking.