Martien 06 53 11 70 59
Michelle 06 11 70 44 70
info@blokhutwinkelzeeland.nl

Schoonmaak

schoonmaak.

GD Smart Wash schoonmaakproducten
Gardendreams schoonmaakartikelen zijn gebaseerd op nanotechnologie. Gewone producten van poreus materiaal krijgen door behandeling met GD Smart Wash bijzondere eigenschappen. Waaronder eigenschappen als: milieu-vriendelijk, waterafstotend, anti-algen, anti-schimmels, anti-bacterieel en zelfreinigend.

Het assortiment biedt actieve, langwerkende schoonmaak- en beschermingsoplossingen voor o.a. verandadaken en glasschuifwandsystemen. Oplossingen die materialen weer langdurig in originele staat, functie en conditie terugbrengen of verbeteren.

GD Smart Wash (repeteerbaar reinigingsmiddel)
GD Smart Wash is een actief reinigings- en protectiemiddel, met zelfreinigende eigenschappen. Het is een anti-statische shampoo, uitermate geschikt voor het reinigen van een statische kunststof zoals polycarbonaat. De GD Smart Wash shampoo beschermt en geeft glans aan het te wassen product. De shampoo is speciaal ontwikkeld voor materialen als aluminium, glas, polycarbonaat. Duurzaam door laag verbruik en een vermindering van het aantal benodigde wasbeurten. Product op waterbasis.