Martien 06 53 11 70 59
Michelle 06 11 70 44 70
info@blokhutwinkelzeeland.nl

Houten garages

Op zoek naar een mooie houten garage van hoogwaardige kwaliteit? Wij hebben oog voor elk detail, hoe klein ook. Blokhutwinkel Zeeland staat voor: topkwaliteit, goede service en een gunstige prijs, ook voor maatwerk. Wij hebben oog voor elk detail, hoe klein ook! Laat u inspireren door onze garages.

houten_garages_systeem

Duurzaam hout

Lugarde-garages zijn opgebouwd uit eersteklas Noord-Europees vurenhout. Ons hout groeit in landen waar het klimaat koud is en de bomen langzaam groeien. Hierdoor zitten de jaarringen kort op elkaar en is het hout stabieler. Het hout wordt in speciale droogkamers teruggedroogd tot circa 14-16% vochtigheid. Daarmee beperken we krimp van het hout. De leveranciers van ons hout zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd.

Maatwerk en afwerking

Wilt u aanpassingen maken op een garage dat u heeft gezien of wilt u zelf een garage samenstellen? Dat kan eenvoudig. Vrijwel alle garages van Lugarde zijn compleet naar eigen smaak samen te stellen. Laat u het ontwerpen liever aan ons over? Geen probleem. Vraag dan een maatwerkofferte aan. Wat de afwerking van onze garages betreft, is veel inbegrepen in de prijs.

Houten garage in kleur

Wilt u uw houten garage  voorbehandeld in een kleur (sproei-impregnatie)? Bij Lugarde kunt u kiezen uit vier verschillende transparante kleuren: bruin, wit, groen en blauw-grijs. Na de voorbehandeling is uw houten garage voorzien van een eerste beschermlaag en beschermd tegen schimmels en rottingsprocessen. Dit is zeer praktisch. De binnenkant en de delen waar u na montage niet meer bij kunt zijn dan al behandeld. U dient uw houten garage wel binnen een jaar alsnog te verven of te beitsen. Bekijk al onze kleuren en mogelijkheden.

 Houten_garage_kleur

Ramen en deuren

Lugarde heeft een uitgebreid aanbod ramen en deuren. Deze zijn van een stevige kwaliteit en standaard voorzien van dubbelglas. U heeft de keuze uit: elektrische deuren, houten deuren, schuifdeuren en vouwdeuren. Daarnaast uit vleugelramen, uitzetramen, draai- kiepramen, vaste ramen en ramen met ventilatieroosters. Ook kunt u kiezen voor veiligheidsglas, voorzet-kruisroedes, loodstrips en een zonnescherm. De kruisroedes kunnen op een eenvoudige manier verwijderd worden door ons kliksysteem. Dit is handig wanneer u het design wilt veranderen of als u gaat schilderen of zemen.
Houten_garage_ramen_deuren

Ramen en deuren in kleur

Blokhutwinkel Zeeland biedt de optie om houten garages te laten voorbehandelen in een transparante kleur. Hierbij kunnen ramen en deuren meegenomen worden. Maar u kunt er ook voor kiezen om ramen en deuren apart te laten beitsen met een dekkende of transparante beits. De ramen en deuren worden dan door ons besproeid met een basislaag en daarna gebeitst in de door u gewenste kleur: transparant teak, dekkend antiek-wit, dekkend donkergroen of dekkend venstergrijs.

 

Dakbedekking houten garages

Onze houten garages zijn verkrijgbaar met een plat dak of zadeldak. Bij zadeldaken heeft u de keuze tussen vijf verschillende kleuren dakshingles: rood, zwart, bruin, groen en blauw. Platte daken worden geleverd met EPDM-dakfolie. U ontvangt dan een compleet pakket bestaande uit EPDM-doek, aluminium daktrimmen, dakdoorvoer, lijm, kwast en handschoenen. Dakpannen of een rieten dak is ook mogelijk. Daarvoor moet uw dak wel verzwaard worden, waar uwBlokhutwinkel Zeeland-specialist u graag over informeert. Shingles en dakpannen zijn bij de prijs inbegrepen. Onze daken zijn berekend op sneeuwlast.

Houten_garage_dakbedekking

Vloer

U kunt als optie ook kiezen voor een vloer in uw garage. De vloeren van Lugarde bestaan uit 19 mm vloerplanken van eersteklas Noord-Europees vurenhout, met vloerplinten en geïmpregneerde tussenbalkjes. Voordeel van een vloer is dat u geen last heeft van optrekkend vocht in uw garage. Het is ook mogelijk om uw houten garage te voorzien van een Siberisch lariksvloer. Dit is een harde, zware houtsoort met een stevige structuur, vergelijken met hardhout. U kunt Lariks bij gebruik boven de grond gewoon onbehandeld laten.

 

Montage van uw garage

Onze garages staan erom bekend dat ze eenvoudig in elkaar te zetten zijn. Door middel van het stapelsysteem bouwt u, eenvoudig en snel, uw houten garage op. Bij de houten garages zit standaard een sporttas met bouwtekening, materiaalstaat, montagehandleiding, logboek en alle bevestigingsmaterialen. Tip: zorg ervoor dat er rondom uw houten garage voldoende loop en werkruimte is voor het monteren en herbehandelen van het hout. U kunt uw houten garage ook laten opbouwen door een monteur.

Blokhutwinkel Zeeland-specialist met houten garages

Neem contact met ons op. Dit kan via ons contact. Wij helpen u graag verder!